Op zoek naar de perfecte manier om je bruiloft een unieke en onvergetelijke twist te geven? Overweeg dan eens om een stretchtent te huren! Deze moderne en veelzijdige tenten zijn de perfecte keuze om een unieke sfeer te creëren die past bij de bijzondere gelegenheid van jullie huwelijk. Of het nu gaat om de ceremonie of het feest, een stretchtent is ideaal voor alle verschillende momenten. Daarnaast nemen wij, naast het verzorgen van de stretchtent, ook de volledige organisatie op ons: van muziek tot decoratie en meer! Ontdek hieronder snel de mogelijkheden en voordelen van het huren van een stretchtent voor jullie bruiloft!

Stretch met aankleding huren voor je bruiloft
Stretchtent huren op je bruiloft

Waarom een stretchtent huren voor je bruiloft?

Niets is zo handig als een stretchtent op jullie bruiloft, want het brengt vele voordelen met zich mee! Allereerst straalt een stretchtent een unieke charme uit, strak en modern, wat zorgt voor een goede sfeer op jullie bijzondere dag. Dankzij de neutrale kleur hebben jullie ook nog eens volop keuze bij het creëren van de perfecte setting, waardoor je je bruiloft helemaal naar wens kan maken!

Bovendien biedt een stretchtent praktische voordelen; flexibel en veelzijdig. Of het feest nu in een tuin is, of op een weiland, een stretchtent past zich moeiteloos aan aan elke locatie. Daarnaast hebben we stretchtenten in verschillende maten, waardoor we voor elke groepsgrootte een mooie locatie kunnen bouwen.

Last but not least biedt een stretchtent uitstekende bescherming tegen wisselende weersomstandigheden, zodat ongunstige voorspellingen geen spelbreker hoeven te zijn op jullie bruiloft. De stretchtenten zijn wind- en waterbestendig, waardoor jullie en jullie gasten comfortabel kunnen genieten, ongeacht het weer.

Waarom een stretchtent huren bij Bowwer?

Een mix van professionaliteit, hoogwaardige kwaliteit, uitgebreide service en een flexibele samenwerking zorgt ervoor dat wij ons onderscheiden van anderen. Met meer dan 8 jaar ervaring hebben we de nodige expertise om een bruiloft tot in de puntjes te verzorgen.

Vanaf het eerste contact tot het afbreken van de tent streven we naar een professionele dienstverlening, wat ook tot uiting komt in de topkwaliteit van onze stretchtenten en andere materialen. Bovendien hebben we de optie om het complete plaatje te organiseren, inclusief aankleding, muziek, verlichting en catering. Wij zijn dus in staat om alles te regelen en de perfecte sfeer te creëren!

Verder zijn onze stretchtenten geschikt voor zowel grote als kleine groepen en zijn beschikbaar in heel Nederland en Vlaanderen. Wacht dus niet langer en vraag snel een offerte aan, zodat we aan de slag kunnen met een bruiloft om nooit te vergeten!

Huur een stretchtent op je bruiloft met aankleding, verlicht, etc.
Bruiloft met stretchtent

Een stretchtent op je bruiloft: praktisch en sfeervol

Bij Bowwer gaan we verder dan alleen het aanbieden van stretchtenten voor jouw bruiloft. Onze uitgebreide dienstverlening omvat ook het volledig op maat inrichten van de locatie naar jullie specifieke wensen. Welke sfeer je wilt creëren? Dat beslis jij! Of je nu een romantische bruiloft wil, een formele sfeer of een bruiloft in thema, onze stretchtenten en de bijbehorende aankleding passen zich moeiteloos aan aan jouw wensen. Met stijlvol meubilair, sfeervolle verlichting, vloeren en zijwanden, decoratie, aangename muziek en een volledig gevulde bar, kunnen wij zorgen voor de perfecte trouwlocatie! En mochten jullie ook nog op zoek zijn naar een cateraar die een culinair hoogtepunt aan jullie bruiloft kan toevoegen, dan raden we je aan om eens een kijkje te nemen bij de smakelijke Italiaanse catering van Lazzarella!

Onze modellen

Stretchtent huren 12,5 x 10m

  • Formaat12×10,5m
  • Aantal personen120
  • Oppervlakte120m2
Bekijk dit model

Stretchtent huren 19 x 10m

  • Formaat18 x 10,5
  • Aantal personen180
  • Oppervlakte180m2
Bekijk dit model

Welke stappen moeten we doorlopen als we een stretchtent willen huren voor onze bruiloft?

Zoals eerder aangegeven, vormt onze professionele service een essentieel onderdeel van onze dienstverlening. Door de onderstaande stappen door te nemen, krijg je een duidelijk beeld van wat je van ons kunt verwachten, en we hopen je spoedig te mogen verwelkomen!

Allereerst neem je contact met ons op. Dit kan op diverse manieren. De meest eenvoudige manier is het invullen van ons contactformulier. Hierdoor krijgen wij direct inzicht in je wensen en behoeften. Uiteraard ben je ook van harte welkom om telefonisch contact met ons op te nemen voor directe antwoorden op je vragen! Vervolgens stellen wij graag een gedetailleerde, op maat gemaakte offerte op, met daarin de prijzen en de gewenste diensten. Als je akkoord gaat, bevestigen we je reservering en kunnen we aan de slag met de organisatie van jouw speciale dag.

Bekijk ons volledig aanbod

stretchtenten