Welkom bij het portfolio van Bowwer, waar elegantie en veelzijdigheid samenkomen om jouw evenement naar nieuwe hoogten te tillen. Al vele jaren hebben wij schitterende feesten en evenementen mogen organiseren, van bedrijfsfeesten tot tuinfeesten. Blader door ons portfolio en ontdek hoe onze stretchtenten een aantrekkelijke en praktische aanvulling vormen op jouw feest of evenement.

Prysmian Group

Het bedrijf Prysmian Group heeft in de zomer van 2023 een bedrijfsfeest georganiseerd verspreid over 4 dagen, hierbij hebben wij vier dagen het complete plaatje mogen organiseren. Het eindresultaat was een stretchtent inclusief meubilair, verlichting, catering en wat decoratie. Hier kwamen wel 600 mensen per dag op af!

Diamanten huwelijk

Een 60 jarig huwelijk: reden voor een feestje! Op een mooi gazon in de achtertuin van hun woning hebben we een prachtige locatie neer kunnen zetten. Met verschillende soorten meubilair tot allerlei decoratie wisten we een sfeervolle feestlocatie te creëren.

Italiaanse bruiloft

In samenwerking met de vrienden van Lazzarella hebben we een complete bruiloft mogen creëren in de Italiaanse sfeer! Van Italiaanse aankleding tot Napolitaanse pizza’s: alles werd geregeld, in combinatie met de stretchtent natuurlijk.

Fred Meulder 120 jarig bestaan

Organisatie van aankleding, stretchtent, drank en catering in combinatie met Lazzarella.

Bekijk ons volledig aanbod

stretchtenten