Ultieme Flexibiliteit: Huur Nu Jouw Stretchtent van 6 bij 10,5 Meter voor Elk Evenement

Een stretchtent van 6 bij 10,5 meter is beschikbaar voor verhuur voor diverse evenementen. Deze tent biedt een flexibele en ruime overkapping, perfect voor verschillende gelegenheden. Met een oppervlakte van 63 vierkante meter is deze tent ideaal voor kleinere bijeenkomsten, buitenfeesten of andere evenementen waar een overdekte ruimte gewenst is.

4m hoog nok
3meter hoog zijkant
Zijpanelen met plexiglas 2*2m

Stretchtent 6 x 10,5 meter

Naast de stretchtent is er ruimte voor een bar en andere decoratieve elementen om de sfeer van uw evenement aan te vullen. We bieden de mogelijkheid om de zijwanden te sluiten met hout en plexiglas, wat extra beschutting en privacy biedt voor uw gasten. Deze aanpassingen kunnen de tent transformeren naar een meer afgesloten en intieme ruimte, perfect afgestemd op uw wensen en behoeften.

 

Deze stretchtent heeft een breedte van 6 meter en een lengte van 10,5 meter, wat resulteert in een ruimte van 63 vierkante meter. Met een zijhoogte van 3 meter en een nokhoogte van 4 meter biedt deze tent plaats aan 44 personen voor diners en 64 personen bij ceremoniële gelegenheden. Voor staande evenementen biedt het ruimte aan 63 personen.

Optioneel kan een tentvloer van 6 bij 10,5 meter worden toegevoegd tegen een extra vergoeding. Ook zijn zijwanden beschikbaar in transparant of zandkleurig tegen meerprijs.

Extra benodigde ruimte voor opzetten van de tent:

Om deze tent op te zetten is er extra ruimte nodig voor de stokken, touwen en stabiliteit van de constructie. Een veilige marge van ongeveer 1,5 meter aan elke zijde van de tent zou ideaal zijn, wat betekent dat een totale ruimte van ongeveer 9 bij 12 meter gewenst is voor een soepele installatie.

 

  • Formaat6 x 10,5 Meter
  • Aantal personen60
  • Oppervlakte63m2

Stretchten met zijwanden

Stretchtent met zijwanden is ideaal voor alle temperuren. Met vloer, bar , heaters en gezellige mensen is dit een ideale combinatie!

Wij kunnen alles regelen, op gezellige mensen na, tenzij je ons erbij boekt;).

Bekijk ons volledig aanbod

stretchtenten