Italiaanse catering

Net als een lekker drankje kan een lekker hapje natuurlijk ook niet ontbreken. Voor een lekker diner kun je terecht bij onze partner Lazzarella! De Italiaanse catering van Lazzarella biedt diverse mogelijkheden aan Italiaanse gerechten, zoals Napolitaanse pizza, verse pasta, antipasti en heerlijke desserts. Ze bereiden alles vers op locatie en zorgen voor een combinatie van heerlijk eten en een verfijnde sfeer.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Lazzarella? Neem eens een kijkje op de website van Lazzarella en neem contact op!

Wat is Lazzarella catering?

Lazzarella is een caterings bedrijf die zijn gasten verzorgt van de lekkerste authentieke smaken van Italie! Of het nu gaat om een bruiloft, evenement of feest, bij Lazzarella zorgen ze voor de verste ingrediënten om de lekkerste pizza’s en pasta’s voor zijn gasten te bereiden. Kwaliteit, ambacht en gezelligheid staat dan ook bij Lazzarella altijd voorop.

Napolitaanse Pizza´s

De specialiteit van Lazzarella zijn de authentieke Napolitaanse pizza´s. Deze bereiden ze vers in hun mobiele steenovens. Lazzarella’s pizza catering is dan ook geschikt voor iedereen: vlees- en visliefhebbers, vegetariërs, veganisten en zelfs glutenvrije eters.

Lazzarella’s pizza’s zijn authentiek Napolitaans, gemaakt volgens de eeuwenoude tradities van AVPN. Ze gebruiken dan ook alleen de beste Italiaanse ingrediënten, zoals mozzarella fior di latte d’agerola en San Marzano-tomaten.

De lekkerste Italiaanse Pasta´s

Naast Napolitaanse pizza´s bereiden de chefs van Lazzarella ook authentieke pastagerechten. Dit doen ze dan ook volgens traditionele recepten en met de beste ingrediënten.

Van traditionele spaghetti bolognese tot romige tagliatelle met zeevruchten, bied Lazzarella voor elk wat wils. Trakteer je gasten op een onvergetelijke culinaire ervaring en maak kennis met de passie voor de Italiaanse keuken. Bekijk meer over de Italiaanse pasta’s op hier op hun eigen website.

Sfeerimpressie Lazzarella

Creëer Onvergetelijke Momenten!

Bij Lazzarella draait alles om het delen van de passie voor Italiaans eten en het creëren van onvergetelijke momenten. Met hun Italiaanse catering brengen ze dan ook de Italiaanse smaken naar jou toe. Bekijk hier meer informatie over Lazzarella.

Mogelijkheden

Bij Bowwer bieden we voor elke gelegenheid mogelijkheden. Met onze stretchtenten kunnen we dan ook op haast elke locatie terecht. Bekijk hier onze uitgebreide opties voor bruiloften, particuliere feesten, zakelijke evenementen en begrafenissen. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Contact

Steden waar Bowwer & Lazzarella veel samenwerken:

Met onze samenwerking hebben we al in veel steden gestaan, in combinatie met onze stretchtenten en de Italiaanse catering van Lazzarella:

Amsterdam , Rotterdam, Eindhoven, Utrecht, Veghel, Oss, Helmond, Alkmaar, Haarlem, Den Haag, Maastricht, Erp, Nijmegen, Tilburg, Breda, Arnhem, Uden, en nog veel meer!

Bekijk hier ons bezorg gebied.

Bezorggebied stretchtent verhuur

Bekijk ons volledig aanbod

stretchtenten