Huur een stretchtent van 6,5 x 6,5m

Een stretchtent van 6,5 bij 6,5 meter biedt een flexibele en ruime overkapping, perfect geschikt voor verschillende kleine en gezellige gelegenheden. Met een oppervlakte van 42,25 vierkante meter is deze tent perfect geproportioneerd voor kleinere bijeenkomsten, buitenfeesten of andere evenementen waar een overdekte ruimte gewenst is. Ook is de tent samen te koppelen met de 6,5 x 10m tent voor een nog groter oppervlak.

4m hoog nok
3meter hoog zijkant
Zijpanelen met plexiglas 2*2m

Stretchtent 6,5 x 6,5m

Deze stretchtent, met afmetingen van 6,5 bij 6,5 meter, biedt een ruimte van 42,25 vierkante meter. Met een zijhoogte van 3 meter en een nokhoogte van 4 meter, is deze tent perfect geschikt voor evenementen met ongeveer 35 personen. Voor diners biedt het plaats aan 25 personen en bij ceremoniële gelegenheden en staande evenement kunnen er tot 35 personen comfortabel plaatsnemen.

Optioneel kan er een bijpassende tentvloer van 6,5 bij 6,5 meter worden toegevoegd tegen een extra vergoeding. Ook stellen we zijwanden beschikbaar in transparant of zandkleurig.

Voor een soepele installatie is er een beetje extra ruimte nodig voor de stokken, touwen en stabiliteit van de constructie. Een veilige marge van ongeveer 1,5 meter aan elke zijde van de tent zou ideaal zijn, wat betekent dat een totale ruimte van ongeveer 9 x 9m gewenst is voor het opzetten.

Stretchten met zijwanden

Daarnaast bieden we de mogelijkheid om de zijwanden te sluiten met hout en plexiglas, wat extra beschutting en privacy biedt voor uw gasten. Deze aanpassingen kunnen de tent transformeren naar een meer afgesloten en intieme ruimte, perfect afgestemd op uw wensen en behoeften. Ook uit te breiden met een vloer, bar , heaters en gezellige mensen, wat uitkomt op een gezellige combinatie.

Wij kunnen alles regelen, op gezellige mensen na, tenzij je ons erbij boekt;).

Bekijk ons volledig aanbod

stretchtenten