Huur een stretchtent van 8,5 x 10m

Een stretchtent van 8,5 bij 10 meter biedt een flexibele en ruime overkapping en is geschikt voor feesten van ongeveer 80 personen. Met een oppervlakte van 85 vierkante meter is deze tent perfect voor allerlei bijeenkomsten, zoals buitenfeesten of andere evenementen waar een overdekte ruimte gewenst is. Ook is de tent samen te koppelen tot een 16,5 x 10 tent voor een nog groter oppervlak.

4m hoog nok
3meter hoog zijkant
Zijpanelen met plexiglas 2*2m

Stretchtent 8,5 x 10m

Deze stretchtent, met afmetingen van 8,5 bij 10 meter, biedt een ruimte van 85 vierkante meter. Met een zijhoogte van 3 meter en een nokhoogte van 4 meter, is deze tent perfect geschikt voor allerlei type evenementen. Voor diners biedt het plaats aan 70 personen en bij ceremoniële gelegenheden en staande evenement kunnen er tot wel 85 personen comfortabel plaatsnemen.

Optioneel kan er een bijpassende tentvloer van 8,5 bij 10 meter of zijwand worden toegevoegd tegen een extra vergoeding. Zijwanden zijn beschikbaar in transparant of zandkleurig.

Voor een soepele installatie is er wat extra ruimte nodig voor de stokken, touwen en stabiliteit van de constructie. Een veilige marge van ongeveer 1,5 meter aan elke zijde van de tent zou ideaal zijn, wat betekent dat een totale ruimte van ongeveer 11,5 x 13m gewenst is voor het opzetten.

Stretchten met zijwanden

Daarnaast bieden we de mogelijkheid om de zijwanden te sluiten met hout en plexiglas, wat extra beschutting en privacy biedt voor uw gasten. Deze aanpassingen kunnen de tent transformeren naar een meer afgesloten en intieme ruimte, perfect afgestemd op uw wensen en behoeften. Ook uit te breiden met een vloer, bar , heaters en gezellige mensen, wat uitkomt op een gezellige combinatie.

Wij kunnen alles regelen, op gezellige mensen na, tenzij je ons erbij boekt;).

Bekijk ons volledig aanbod

stretchtenten