Perfect voor grote groepen. tot wel 190 personen!

Stretchtent huren van 19 x 10 meter. Ideaal geschikt voor grote groepen. Uitbreiding met vloer , meubilair en bar is ook mogelijk. Mocht je nog een geschikte catering zoeken dan is Lazzarella Italiaanse catering wellicht iets!

Test
Ook mooi

Stretchtent 19 x 10 meter

De stretchtent van 19 bij 10 meter biedt ruimte voor 190 staande personen of 120 zittende gasten. Voor de ceremonie kunnen er 200 mensen zitten.

Met zijn uitgestrekte oppervlakte is deze tent ideaal voor diverse evenementen. Het is samengesteld uit twee afzonderlijke tenten van 6 bij 10,5 meter en 12 bij 10,5 meter, die gecombineerd worden om deze ruime en veelzijdige tent te creëren.

Let wel op dat we meer ruimte nodig hebben dan het aantal vierkante meter voor de tent!

Deze stretchtent heeft een breedte van 10,5 meter en een lengte van 12 meter, wat resulteert in een ruimte van 126 vierkante meter. De zijhoogte van 3 meter leidt naar een nokhoogte van 4 meter. Het biedt plaats aan 144 personen bij ceremoniële gelegenheden en 90 personen voor diners. Voor staande evenementen biedt het ruimte aan 126 personen.

Optioneel kan een tentvloer van 10,5 bij 12 meter worden toegevoegd tegen een extra vergoeding. Ook zijn zijwanden beschikbaar in transparant of zandkleurig tegen meerprijs.

Extra benodigde ruimte voor opzetten van de tent:

Om deze tent op te zetten is er extra ruimte nodig voor de stokken, touwen en stabiliteit van de constructie. Een veilige marge van ongeveer 1,5 meter aan elke zijde van de tent zou ideaal zijn, wat betekent dat een totale ruimte van ongeveer 13,5 bij 15 meter gewenst is voor een soepele installatie.

 

  • Formaat19 x 10 m
  • Aantal personen190
  • Oppervlakte190m2

Stretchtent met zijwanden

Stretchtent met Zijwanden is ideaal voor alle temperuren. Met vloer, bar , heaters en gezellige mensen is dit een ideale combinatie!

Wij kunnen alles regelen, op gezellige mensen na, tenzij je ons erbij boekt;).

Bekijk ons volledig aanbod

stretchtenten