Huur een strechtent van 12 x 10,5m

Strechtent huren van 12×10,5 m is ideaal voor wat grotere groepen tot wel 120 personen! Ook ideaal is dat we zijpanelen aanbieden, evenals vloer, bar en aankleding. Vraag naar de mogelijkheden!

4m hoog nok
3meter hoog zijkant
Zijpanelen met plexiglas 2*2m

Stretchtent 12×10,5 meter

Naast de stretchtent is er ruimte voor een bar en andere decoratieve elementen om de sfeer van uw evenement aan te vullen. We bieden de mogelijkheid om de zijwanden te sluiten met hout en plexiglas, wat extra beschutting en privacy biedt voor uw gasten. Deze aanpassingen kunnen de tent transformeren naar een meer afgesloten en intieme ruimte, perfect afgestemd op uw wensen en behoeften.

 

Deze stretchtent heeft een breedte van 10,5 meter en een lengte van 12 meter, wat resulteert in een ruimte van 126 vierkante meter. De zijhoogte van 3 meter leidt naar een nokhoogte van 4 meter. Het biedt plaats aan 144 personen bij ceremoniële gelegenheden en 90 personen voor diners. Voor staande evenementen biedt het ruimte aan 126 personen.

Optioneel kan een tentvloer van 10,5 bij 12 meter worden toegevoegd tegen een extra vergoeding. Ook zijn zijwanden beschikbaar in transparant of zandkleurig tegen meerprijs.

Extra benodigde ruimte voor opzetten van de tent:

Om deze tent op te zetten is er extra ruimte nodig voor de stokken, touwen en stabiliteit van de constructie. Een veilige marge van ongeveer 1,5 meter aan elke zijde van de tent zou ideaal zijn, wat betekent dat een totale ruimte van ongeveer 13,5 bij 15 meter gewenst is voor een soepele installatie.

Extra benodigde ruimte voor opzetten van de tent:

Om deze tent op te zetten is er extra ruimte nodig voor de stokken, touwen en stabiliteit van de constructie. Een veilige marge van ongeveer 1,5 meter aan elke zijde van de tent zou ideaal zijn, wat betekent dat een totale ruimte van ongeveer 9 bij 12 meter gewenst is voor een soepele installatie.

 

  • Formaat12×10,5m
  • Aantal personen125
  • Oppervlakte120m2

Stretchtent met zijwanden

Stretchtent met Zijwanden is ideaal voor alle temperuren. Met vloer, bar , heaters en gezellige mensen is dit een ideale combinatie!

Wij kunnen alles regelen, op gezellige mensen na, tenzij je ons erbij boekt;).

Bekijk ons volledig aanbod

stretchtenten