De nr 1 stretchtent verhuur: luxe en elegante uitstraling.

Een stretchtent huren is de perfecte optie om jouw bruiloft, bedrijfsfeest, evenement of privéfeest een verfijnde sfeer te geven, want ze zijn voor elke gelegenheid te gebruiken. Huur onze zijwanden erbij voor extra beschutting!

Daarnaast regelen wij het complete plaatje: van vloer tot verlichting en van decoratie tot muziek. Bekijk hieronder snel de voordelen en mogelijkheden van onze stretchtenten verhuur!

Waarom een stretchtent huren bij Bowwer?

De huur van een stretchtent biedt tal van voordelen. Allereerst kun je een stretchtent compleet aanpassen aan de behoeften van jouw evenement. Of je nu een intieme setting wilt creëren of juist een ruime overdekte locatie nodig hebt, een stretchtent past zich aan.

Dit doen wij met de juiste combinatie tussen tent en aankleding, waardoor we de perfecte sfeer creëren voor elke gelegenheid. Verder regelen wij vloeren en zijwanden om de locatie zo goed mogelijk te optimaliseren!

Stijlvolle Stretchtent verhuur

Naast de praktische voordelen hebben onze stretchtenten ook een stijlvolle aantrekkingskracht, waardoor we bij kunnen dragen aan een onvergetelijke avond. Stretchtenten hebben een unieke en elegante uitstraling, waardoor ze perfect zijn voor allerlei soorten evenementen. Bovendien bieden ze bescherming tegen slechte weersomstandigheden, zodat je gasten zich comfortabel voelen. Tenslotte kunnen we met het toevoegen van verlichting en decoratie zorgen voor de complete inrichting!

Ruimte en flexibiliteit

Momenteel hebben we verschillende soorten stretchtenten: zowel grote stretchtenten als kleine stretchtenten. Wat Bowwer en zijn tenten veelzijdiger maakt, is dat deze tenten ook nog eens te combineren zijn! Door deze verschillende mogelijkheden zijn we inzetbaar voor grote en kleine evenementen. Zo heeft de tent van 10m x 12,5m een capaciteit van 120 staande en 50 zittende gasten en de tent van 6,5m x 10m is ideaal voor 60 staande en 30 zittende personen. Bekijk onze stretchtenten hieronder:

Meer dan alleen stretchtenten verhuren

Bij Bowwer gaan we verder dan alleen het verhuren van stretchtenten. We bieden een volledige service aan, zodat de complete locatie naar wens is. Zo kunnen wij zorgen voor meubilair, verlichting, vloeren, aankleding, muziek en bar inclusief drank. Op deze manier is het evenement tot in de puntjes geregeld en hoef je je nergens zorgen om te maken. Ben je ook nog opzoek naar een cateraar voor op je evenement? Neem eens een kijkje bij de Italiaanse catering van Lazzarella!

Modern
Sfeer
Veelzijdig
Comfort
Esthetiek

Onze modellen

Stretchtent huren 5 x 7,5m

 • Formaat5 x 7,5m
 • Aantal personen40
 • Oppervlakte37,5 m2
Bekijk dit model

Stretchtent huren 7,5 x 10,5m

 • Formaat7,5 x 10,5m
 • Aantal personen80
 • Oppervlakte78m2
Bekijk dit model

Stretchtent huren 6,5 x 10m

 • Formaat6,5 x 10 Meter
 • Aantal personen60
 • Oppervlakte65m2
Bekijk dit model

Stretchtent huren 12,5 x 10m

 • Formaat12×10,5m
 • Aantal personen125
 • Oppervlakte120m2
Bekijk dit model

Stretchtent huren 15 x 10,5m

 • Formaat15 x 10,5m
 • Aantal personen150
 • Oppervlakte157m2
Bekijk dit model

Stretchtent huren 19 x 10m

 • Formaat19 x 10 m
 • Aantal personen190
 • Oppervlakte190m2
Bekijk dit model

Stretchtent huren met zijwanden

Gezellige Sfeer met Verwarming Bij Bowwer begrijpen we dat comfort essentieel is, vooral tijdens de koudere maanden. Daarom bieden we […]
 • Formaat
 • Aantal personen
 • Oppervlakte
Bekijk dit model

Mobiele bar huren

 • Formaat
 • Aantal personen
 • Oppervlakte
Bekijk dit model

Overal in NL en BE kun je onze stretchtenten huren!

Of je nu een evenement op een grasveld, zandstrand of betonnen vloer organiseert, onze stretchtenten zijn geschikt voor elke ondergrond. We zorgen voor een stevige en stabiele opbouw, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de locatie. Of je nu in Nederland of in Vlaanderen woont: laat ons weten waar je je evenement wilt houden, vraag een offerte aan en wij regelen de rest.

Populaire steden waar wij onze stretchtenten veel verhuren:

Onze Stretchtenten zijn al in vele steden gezien en verhuurd:

Amsterdam , Rotterdam, Eindhoven, Utrecht, Veghel, Oss, Helmond, Alkmaar, Haarlem, Den Haag, Maastricht, Erp, Nijmegen, Tilburg, Breda, Arnhem, Uden, en nog veel meer!

Bekijk hier ons bezorg gebied.

Bezorggebied stretchtent verhuur

Stretchtent huren bruiloft

Stretchtenten zijn bijzonder populair bij bruiloften. Ze creëren een romantische en sfeervolle setting, perfect voor de mooiste dag van je leven. Met de juiste decoraties en verlichting kun je de stretchtent transformeren in een droomlocatie voor je bruiloft.

Meer informatie over een stretchtent huren op je bruiloft

Evenementen

Stretchtent huren voor je zakelijk event of ander evenement? Wij komen door heel NL en Vlaanderen. Op elke ondergrond is de tent mogelijk.

We hebben al jaren ervaring en mocht je nog een sfeervolle cateraar erbij willen , dan adviseren we je Lazzarella Italiaanse catering!

Stretchtent huren evenement

Bedrijfsfeest Organiseren?

Volledig bedrijfsfeest uitbesteden? Dat kan bij ons, op Bowwer kun je immers Bowwen;).

Met onze bar, vloer, muziek, aankleding en eventueel catering kunnen wij het volledige feest voor je uit handen nemen. Wel zo handig om alles bij 1 partij neer te leggen!

Stretchtent huren bedrijfsfeest

Tuinfeest

Privé feestje in de tuin? Onze stretchtentverhuur is een ideale functionele aankleding van je tuin. Ook bieden we ter extra bescherming en gezelligheid ook zijwanden.

Stretchtent huren tuinfeest

Veiligheid en Bescherming van Onze Stretchtenten

Huur je een stretchtent Bij Bowwer dan staat veiligheid voorop. Onze stretchtenten zijn ontworpen en getest om bestand te zijn tegen de zwaarste weersomstandigheden, inclusief windkracht 8. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de stabiliteit en veiligheid van uw tent, zelfs niet bij stormachtige wind.

Daarnaast zijn onze stretchtenten 100% waterdicht, zodat uw evenement altijd droog blijft, ongeacht de regenval. Ook bieden ze uitstekende zonbescherming, waardoor uw gasten beschermd zijn tegen schadelijke UV-stralen en overmatige hitte. Dankzij innovatieve constructietechnieken en hoogwaardige materialen bieden onze stretchtenten de perfecte combinatie van stevigheid, waterdichtheid en zonbescherming.

Kies voor Bowwer en geniet zorgeloos van elk evenement, ongeacht het weer.

Prijs Stretchtent huren

De kosten voor het huren van een stretchtent kunnen variëren. Vraag onze brochure op.

We hanteren faire prijzen en hebben mooie combinaties! Wil je graag weten wat de kosten zijn voor het huren van een stretchtent op jouw evenement? Neem contact met ons op, en we maken graag een offerte op maat!

Bekijk ons volledig aanbod

stretchtenten