Op zoek naar een unieke toevoeging voor jouw evenement? Overweeg dan het huren van een stretchtent! Deze prachtige en praktische tenten brengen een bijzondere sfeer die perfect te koppelen is aan elke speciale gelegenheid. Wat voor type evenement het ook is, een stretchtent voegt extra charme toe aan alle momenten. Bovendien kunnen wij, naast het verzorgen van de stretchtent, ook de volledige organisatie op ons nemen, inclusief meubilair, decoratie en nog veel meer! Ontdek snel de mogelijkheden en voordelen van het huren van een stretchtent voor jullie evenement!

Stretchtent huren evenement
stretchtent met vloer en stoelen

Waarom een stretchtent huren voor je evenement?

Een stretchtent op jouw evenement brengt tal van voordelen met zich mee! Allereerst straalt een stretchtent een unieke, trendy en moderne sfeer uit, wat komt door de grootte, vorm en kleur van de tent. Door deze neutrale kenmerken biedt een stretchtent vele mogelijkheden om de perfecte sfeer te creëren op een event.

Daarnaast biedt een stretchtent tal van praktische voordelen door zijn flexibiliteit en veelzijdigheid. Of het nu een besloten of open evenement is, een stretchtent past zich moeiteloos aan! Met verschillende afmetingen beschikbaar, kunnen we voor elke groepsgrootte een prachtige locatie creëren.

En tot slot biedt een stretchtent uitstekende bescherming tegen slecht weer. Harde wind, regen en een felle zon: de stretchtent biedt overal een oplossing voor!

Waarom een stretchtent bij Bowwer huren?

Onze combinatie van professionaliteit, topkwaliteit, uitgebreide service, en een flexibele samenwerking maakt ons de perfecte compagnon voor evenementenorganisatoren zoals jij! Met meer dan 8 jaar ervaring begrijpen we als geen ander hoe we jouw evenement tot in de kleinste details kunnen verzorgen.

Vanaf het allereerste contact streven we naar een dienstverlening die jouw evenement naar een hoger niveau tilt. Bovendien kunnen we je ontzorgen door het complete plaatje te organiseren. Of het nu gaat om de sfeervolle aankleding, meeslepende muziek, betoverende verlichting of culinaire hoogstandjes – wij zijn meesters in ons vak en creëren de perfecte ambiance!

Onze veelzijdige stretchtenten zijn geschikt voor zowel intieme bijeenkomsten als grootschalige evenementen, en ze zijn beschikbaar in heel Nederland en Vlaanderen. Aarzel niet en vraag snel een op maat gemaakte offerte aan, zodat jij met een gerust hart kunt uitkijken naar je evenement!

Stretchtent huren evenement met meubilair
Stretchtent huren bij Bowwer

Stretchtent huren inclusief het complete plaatje

Bij Bowwer gaan we verder dan enkel het aanbieden van stretchtenten voor jouw event. We hebben de mogelijkheid om de locatie volledig naar wens in te richten! Welke sfeer jullie ook voor ogen hebben, de keuze is volledig aan jullie. Of het nu gaat om een formeel evenement of een bijzonder thema, onze stretchtenten en bijbehorende aankleding passen zich naadloos aan jullie voorkeuren aan.

Met zorgvuldig geselecteerd meubilair, prachtige verlichting, passende vloeren en zijwanden, diverse decoratieve elementen, aangename muzikale omlijsting, en een volledig uitgeruste bar, creëren wij de perfecte setting voor jullie feest! En voor een heerlijk diner tijdens het evenement, raden wij aan een kijkje te nemen in de keuken van de Italiaanse catering van Lazzarella!

Onze modellen

Stretchtent huren 12,5 x 10m

  • Formaat12×10,5m
  • Aantal personen120
  • Oppervlakte120m2
Bekijk dit model

Stretchtent huren 19 x 10m

  • Formaat18 x 10,5
  • Aantal personen180
  • Oppervlakte180m2
Bekijk dit model

Stretchtent huren 6,5 x 10m

  • Formaat6 x 10,5 Meter
  • Aantal personen60
  • Oppervlakte63m2
Bekijk dit model

Bekijk ons volledig aanbod

stretchtenten