Op zoek naar een unieke touch voor jouw privéfeest of tuinfeest? Overweeg dan een stretchtent te huren! Deze prachtige en efficiënte tenten brengen een bijzondere sfeer die perfect past bij de speciale gelegenheid van jullie viering. Welke sfeer je feest ook heeft, een stretchtent voegt extra charme toe aan alle momenten. Bovendien kunnen wij, naast het verzorgen van de stretchtent, ook zorgen voor de complete organisatie: van muziek tot decoratie en veel meer! Ontdek snel de mogelijkheden en voordelen van het huren van een stretchtent voor jullie privéfeest!

huur een stretchtent met vloer en stoelen
stretchtent verhuur op locatie door heel NL en BE

Waarom een stretchtent huren voor je tuinfeest?

Een stretchtent op je privé- of tuinfeest: het brengt tal van voordelen met zich mee! Ten eerste heeft een stretchtent een unieke uitstraling; trendy en modern, wat zorgt voor een aangename sfeer op je feest. Dankzij de neutrale kleur heb je ook nog eens volop mogelijkheden om de perfecte sfeer te creëren, waardoor je je feest helemaal naar eigen wens kunt vormgeven!

Bovendien biedt een stretchtent praktische voordelen; flexibel en veelzijdig. Of het feest nu plaatsvindt in je eigen tuin of op een afgehuurde locatie, een stretchtent past zich moeiteloos aan! Daarnaast hebben we stretchtenten in verschillende afmetingen, waardoor we voor elke groepsgrootte een prachtige locatie kunnen creëren.

Verder is een tuinfeest geen tuinfeest met slecht weer en een slechte locatie. Met een stretchtent ervaar je geen enkel probleem, want een stretchtent biedt uitstekende bescherming tegen eventuele slechte weersomstandigheden. De tenten zijn wind- en waterbestendig, waardoor jullie en jullie gasten comfortabel kunnen genieten, ongeacht het weer.

Een stretchtent huren bij Bowwer: alle voordelen op een rij!

Een ideale partner voor jouw privé- en tuinfeest: onze combinatie van professionaliteit, hoogwaardige kwaliteit, uitgebreide service, en een flexibele samenwerking maakt ons hét perfecte hulpje! Met ruim 8 jaar ervaring begrijpen we als geen ander hoe we een feest tot in de puntjes moeten verzorgen.

Van begin tot eind streven we naar een professionele dienstverlening. Dit zie je niet alleen terug op onze website en service, maar ook in onze stretchtenten en andere materialen! Bovendien nemen we graag alle zorgen uit handen door het totaalplaatje te organiseren. Aankleding, muziek, verlichting en catering: wij zijn van alle markten thuis en creëren de perfecte sfeer!

Onze stretchtenten zijn geschikt voor zowel kleine als grote gezelschappen en zijn beschikbaar in heel Nederland en Vlaanderen. Aarzel niet en vraag snel een offerte aan, zodat je uit kunt kijken naar een privé- of tuinfeest om nooit te vergeten!

stretchtent verhuur op locatie door heel NL en BE
Huur een stretchtent op je bruiloft met aankleding, verlicht, etc.

Meer dan een stretchtent op je privéfeest / tuinfeest

Bij Bowwer gaan we verder dan enkel het aanbieden van stretchtenten voor jouw tuin- en privéfeest. Wij zijn in staat tot het volledig op maat inrichten van de locatie volgens jullie specifieke wensen. Welke sfeer je ook wilt creëren, de keuze is aan jullie! Of het nu feest nu een formele sfeer heeft en een bijzonder thema, onze stretchtenten en bijbehorende aankleding passen zich moeiteloos aan jullie voorkeuren aan. Met passend meubilair, prachtige verlichting, bijpassende vloeren en zijwanden, verschillende decoratie, aangename muziek en een volledig uitgeruste bar, kunnen wij zorgen voor de perfecte setting voor jullie feest! En mochten jullie nog op zoek zijn naar een lekker diner tijdens je feest, dan raden wij aan om een kijkje in de keuken te nemen bij de Italiaanse catering van Lazzarella!

Onze modellen

Stretchtent huren 12,5 x 10m

  • Formaat12×10,5m
  • Aantal personen120
  • Oppervlakte120m2
Bekijk dit model

Stretchtent huren 19 x 10m

  • Formaat18 x 10,5
  • Aantal personen180
  • Oppervlakte180m2
Bekijk dit model

Van contact tot reservering: alle stappen voor het huren van een stretchtent op je tuinfeest!

Hebben wij je interesse gewekt, dan kun je op de volgende manier te werk gaan:

  • Stap 1 – Neem contact met ons op: Bereik ons op diverse manieren. Vul moeiteloos ons contactformulier in voor een helder overzicht van je wensen, of bel ons direct voor onmiddellijke antwoorden op je vragen.
  • Stap 2 – Ontvang een gedetailleerde offerte: Na het eerste contact stellen wij graag een op maat gemaakte offerte op. Hierin vind je duidelijk de prijzen en gewenste diensten. Bekijk deze zorgvuldig en laat ons weten of alles naar wens is.
  • Stap 3 – Bevestig je reservering: Na goedkeuring van de offerte, bevestigen wij graag je reservering. Dit is dan ook het startsein voor de organisatie van jouw onvergetelijke bedrijfsfeest.

Met deze eenvoudige stappen ben je op weg naar een succesvol bedrijfsfeest met onze professionele stretchtent-service. Wij kijken ernaar uit je binnenkort te verwelkomen!

Bekijk ons volledig aanbod

stretchtenten