Huur een stretchtent van 15 x 10,5m

Een stretchtent van 15 bij 10,5 meter biedt een flexibele en ruime overkapping, perfect geschikt voor grote evenementen. Met een oppervlakte van ongeveer 150 vierkante meter is deze tent perfect ideaal voor grote feesten, evenementen of bruiloften waar een overdekte ruimte gewenst is.

Stretchtent met zijkant
4m hoog nok
3meter hoog zijkant
Zijpanelen met plexiglas 2*2m

Stretchtent 15 x 10,5m

Deze stretchtent, met afmetingen van 15 bij 10,5 meter, biedt een ruimte van 157 vierkante meter. Met een zijhoogte van 3 meter en een nokhoogte van 4 meter, is deze tent perfect geschikt voor allerlei grote evenementen. Voor diners biedt het plaats aan 100+ personen en bij andere soorten evenementen kunnen er tot 150 personen comfortabel plaatsnemen.

Optioneel kan er een bijpassende tentvloer van 15 bij 10,5 meter worden toegevoegd tegen een extra vergoeding. Ook stellen we zijwanden beschikbaar van hout met plexiglas. Het is ook mogelijk om 1 hele zijkant dicht te maken in verband met wind.

Voor een soepele installatie is er een beetje extra ruimte nodig voor de stokken, touwen en stabiliteit van de constructie. Een veilige marge van ongeveer 1,5 meter aan elke zijde van de tent zou ideaal zijn, wat betekent dat een totale ruimte van ongeveer 19,5 x 13m gewenst is voor het opzetten.

Stretchten met zijwanden

Daarnaast bieden we de mogelijkheid om de zijwanden te sluiten met hout en plexiglas, wat extra beschutting en privacy biedt voor uw gasten. Deze aanpassingen kunnen de tent transformeren naar een meer afgesloten en intieme ruimte, perfect afgestemd op uw wensen en behoeften. Ook uit te breiden met een vloer, bar , heaters en gezellige mensen, wat uitkomt op een gezellige combinatie.

Wij kunnen alles regelen, op gezellige mensen na, tenzij je ons erbij boekt;).

Bekijk ons volledig aanbod

stretchtenten