Waarom een vloer toevoegen aan de stretchtent?

Het toevoegen van vloeren en/of zijwanden heeft zowel aantrekkelijke als praktische voordelen. Allereerst zorgen vloeren ervoor dat er een vlakke ondergrond is, wat handig is voor allerlei meubilair en decoratie, maar ook om een lekkere dansvloer te creëren. Daarnaast zorgt een vloer er simpelweg voor dat je schoenen en jurk zo schoon mogelijk blijven, als het feest of evenement op bijvoorbeeld een weiland plaatsvindt. 

Stretchtent op locatie - verhuur
stretchtent huren met zijwanden bij BowWWer (3)

Waarom zijwanden toevoegen aan de stretchtent?

Zijwanden zijn ideaal voor de wisselende weersomstandigheden, Nederland staat nou eenmaal niet bekend om zijn consistente mooie weer. Mocht er zware wind, regen of kou op komst zijn, dan kan het toevoegen van zijwanden aan de stretchtent nog wel eens van belang zijn! Daarnaast zorgen de zijwanden voor het behouden van de juiste temperatuur, dus ook in de winter kun je je feest of evenement gewoon vorm geven met een stretchtent!

Bij Bowwer heb je de mogelijkheid om zijwanden rond heel de stretchtent toe te voegen, maar we kunnen het ook toevoegen aan slechts een deel van de stretchtent bijvoorbeeld. Op deze manier zijn we in staat om voor elk seizoen een passende locatie te creëren, precies hoe jij het graag hebben wil! We denken natuurlijk ook graag met je mee om de optimale locatie te creëren.

De materialen die we gebruiken voor onze vloeren en zijwanden

We maken allereerst gebruiken van houten vloeren, omdat deze makkelijk aan te leggen zijn en het past perfect bij de uitstraling en styling van de stretchtent. Op deze manier creëren we een mooie vlakke vloer; ideaal om de heupjes op los te gooien 😜! De zijwanden bestaan uit twee onderdelen: hout en plexiglas. Op deze manier creëren we de perfecte combinatie tussen gesloten en open zijkant, maar behouden we toch de voordelen van een zijwand.

Bekijk ons volledig aanbod

stretchtenten