Gezelligheid en warmte tijdens jouw winterborrel: Bowwer maakt elk winterfeest voor bedrijven onvergetelijk

Laat ons jouw Winterfeest Organiseren – Geniet Zorgeloos van een Onvergetelijke Winterbeleving

Ben je van plan om een winterfeest te organiseren voor je bedrijf, maar wil je alle zorgen en planning uit handen geven? Bij Bowwer staan we voor je klaar om het hele proces van jouw winterevenement te regelen, van sfeervolle aankleding en tenten tot heerlijke hapjes, dranken en entertainment. Wij begrijpen dat er bij een winterfeest veel komt kijken, en daarom nemen wij je alles uit handen, zodat jij volledig kunt genieten van je eigen feest, zonder stress.

Bowwer is gespecialiseerd in sfeervolle winterevents die passen bij de uitstraling van jouw bedrijf of evenement – of het nu gaat om een intieme winterborrel of een grootschalig Winter Wonderland feest.

Winterfeest met Bowwer: Alles in één hand voor een Magische Beleving

Het organiseren van een winterfeest vraagt om oog voor detail en ervaring. Bowwer biedt een totaalpakket waarin we zorgen voor alle aspecten van jouw feest. Denk aan luxe stretchtenten met winterse decoratie, sfeerverlichting en comfortabele verwarming.

Ook de catering, die wij met onze vaste partner Lazzarella regelen, zorgt voor een volledige winterse smaakbeleving, van hartige hapjes tot warme dranken en zoete lekkernijen. Met Bowwer heb je alles onder één dak – geen gedoe met meerdere leveranciers, maar een totaalconcept voor een vlekkeloos feest.

Boek nu je winterborrel!

Waarom Kiezen voor Bowwer?

  • Ervaring en Vakmanschap: Bowwer heeft jarenlange ervaring met het organiseren van winterfeesten en bedrijfsborrels. Ons team zorgt voor een professionele aanpak, zodat elk detail klopt.
  • Unieke Winter Wonderland Thema’s: Of je nu een klassieke wintersetting wilt of een trendy Winter Wonderland, wij creëren een unieke sfeer die je gasten omarmt.
  • Op Maat Gemaakt: We bieden kant-en-klare arrangementen, maar kunnen elk feest ook volledig aanpassen aan jouw wensen en aantal gasten.
  • Persoonlijke Service: Wij vinden het belangrijk om persoonlijk betrokken te zijn bij de organisatie van jouw evenement. We werken samen aan een totaalplan dat volledig aansluit bij jouw visie.

Winterfeest Arrangementen voor Elk Aantal Gasten

Of je nu een kleine groep van 50 collega’s wilt ontvangen of een uitgebreid evenement tot 1000 personen wilt organiseren, Bowwer biedt verschillende arrangementen voor elke groepsgrootte. Door onze tenten te koppelen, kunnen we flexibel opschalen en zorgen we ervoor dat elke gast comfortabel kan genieten. Kies het arrangement dat past bij jouw capaciteit:

  • Klein Feest (tot 50 personen): Stretchtent van 6,5 x 10 meter
  • Middelgroot Feest (tot 75 personen): Stretchtent van 7,5 x 10,5 meter
  • Groot Feest (tot 100 personen): Stretchtent van 12,5 x 10 meter
  • Extra Groot Feest (tot 125 personen): Stretchtent van 10,5 x 15 meter
  • Uitgebreid Evenement (tot 150 personen): Stretchtent van 19 x 10 meter
  • Maximaal Evenement (tot 175 personen): Stretchtent van 22,5 x 10 meter
  • Grote Evenementen (meer dan 175 personen): Wij koppelen tenten om een capaciteit te creëren tot 1000 gasten.

Houten Zijwanden en Verwarming
Onze tenten zijn uitgerust met stijlvolle houten zijwanden en doorkijkend plexiglas voor een open en warme uitstraling. De krachtige heaters zorgen voor een comfortabele temperatuur, zelfs in de winterse kou, zodat je gasten het hele evenement door genieten zonder dat ze het koud krijgen.

Sfeervolle Winterse Decoratie en Aankleding

  1. Een winterfeest is niet compleet zonder sfeervolle decoratie. Bij Bowwer besteden we veel aandacht aan de aankleding, zodat jouw evenement voelt als een Winter Wonderland. We creëren een warme ambiance met:
    • Sfeerverlichting: Denk aan prikkabels, spotlights en verlichte kerstbomen die zorgen voor een intieme en warme sfeer.
    • Winterse Decoratie: Sneeuwdecoraties, vuurkorven, kunstkerstbomen en vloerkleden geven het feest een authentieke winteruitstraling.
    • Unieke Winteraccessoires: Extra elementen zoals een sneeuwmachine, gezellige vuurkorven en houten tafels en barkrukken maken de sfeer compleet.

    Deze winterse aankleding zorgt ervoor dat jouw evenement voelt als een magisch winterlandschap, perfect voor een gezellige borrel of bedrijfsfeest in de winter.

Luxe Winterse Catering: Van Stoofpotjes tot Glühwein

Met de koude temperaturen buiten willen jouw gasten natuurlijk kunnen genieten van winterse lekkernijen en warme dranken. Bowwer werkt samen met het gerenommeerde Lazzarella Catering, wat betekent dat je kunt rekenen op kwaliteit en een uitgebreid aanbod van heerlijke gerechten en drankjes, afgestemd op het winterse thema. Kies uit onze speciale cateringopties:

  • Koude Gerechten: kaasplank, vleesplank, stracciatella salade en broodmandjes.
  • Warme Gerechten: gehaktballetjes in tomatensaus, traditionele erwtensoep, flammkuchen, braadworst, runderstoofpot en stamppot.
  • Winterse Desserts: tiramisu, kaiserschmarrn en apfelstrudel – perfect als afsluiter.

Diverse Drankarrangementen voor Elke Smaak

Bij een winterfeest hoort een goed drankje. Bowwer biedt flexibele drankarrangementen aan om jouw gasten te voorzien van alles wat ze nodig hebben om op te warmen en te genieten. Enkele populaire opties zijn:

  • Non-alcoholische Dranken: koffie, thee, warme chocolademelk met slagroom, frisdranken en water.
  • Alcoholische Dranken: glühwein, schnaps, bier, witte en rode wijn en mousserende wijn.

Drankarrangementen
Kies uit de volgende arrangementen:

  1. Onbeperkt Arrangement: Gasten kunnen onbeperkt genieten van de dranken gedurende een afgesproken tijd.
  2. Arrangement op Nacalculatie: Een flexibele optie waarbij we achteraf de genuttigde dranken in rekening brengen.
  3. Arrangement op Basis van Aantallen: Kies vooraf het aantal flessen of drankjes naar voorkeur.
Vraag meer informatie op

Extra Entertainment en Activiteiten voor Een Compleet Winterfeest

Een onvergetelijk winterfeest betekent ook dat er leuke activiteiten en entertainment zijn voor de gasten. Hoewel entertainment en activiteiten niet standaard inbegrepen zijn, kunnen we je zeker helpen om deze toe te voegen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Live Muziek of DJ: Creëer de perfecte sfeer met live winterse muziek of een DJ die zorgt voor een feestelijke ambiance.
  • Fotobooth: Laat je gasten leuke herinneringen maken met een fotobooth, ideaal voor een bedrijfsevenement.
  • Winteractiviteiten: Van curling tot een gezellige vuurplaats – wij helpen je om de juiste activiteiten te vinden die jouw winterfeest uniek maken.

Een Op Maat Gemaakt Winterfeest

Wil je liever een maatwerk oplossing? Geen probleem! Ons team denkt graag met je mee om jouw visie tot leven te brengen, van de aankleding en tentindeling tot de catering en entertainment. We bieden niet alleen kant-en-klare arrangementen, maar passen elk element aan om een evenement te creëren dat perfect aansluit bij jouw wensen en budget.

Bowwer: Alles Onder Één (stretchtent) Dak voor een Onvergetelijk Winterfeest

Het grootste voordeel van Bowwer is dat wij je alles uit handen nemen. We zorgen voor het gehele evenement, van opbouw tot afbouw, zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is: genieten van de tijd met je gasten. Bij Bowwer ben je verzekerd van een betrouwbare, professionele partner die ervoor zorgt dat elk detail klopt. Van het eerste gesprek tot de laatste hand aan de decoratie – wij zorgen ervoor dat jouw winterfeest soepel verloopt en iedereen tevreden naar huis gaat.


Boek Nu jouw Winter Wonderland Feest bij Bowwer!

Ben je klaar om jouw winterborrel of bedrijfsfeest tot een unieke ervaring te maken? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of vraag een offerte op maat aan. Ons team staat klaar om van jouw winterevenement een onvergetelijke beleving te maken!


Contactgegevens

Met Bowwer kies je voor kwaliteit, sfeer en gemak – en een winterfeest dat je gasten niet snel zullen vergeten.

Contact

Bekijk ons volledig aanbod

stretchtenten