Wil je graag een grote stretchtent huren voor bijvoorbeeld je bruiloft, verjaardagsfeest of evenement? Bij Bowwer kun je een stretchtent huren voor elk type evenement! We hebben grote stretchtenten met verschillende afmetingen, waardoor we voor elke groep een passende locatie kunnen creëren. Op deze pagina laten we je graag ons assortiment aan stretchtenten zien en vertellen we waarom je een stretchtent moet huren bij Bowwer!

Grote stretchtent

Het huren van een grote stretchtent is de ideale keuze voor als je een ruime en indrukwekkende locatie wil creëren voor je feest of evenement. Of het nu gaat om een bruiloftsfeest, een bedrijfsevenement of een festival, een grote stretchtent biedt voldoende ruimte en flexibiliteit om aan al jouw behoeften te voldoen. Bij ons kun je gemakkelijk een grote stretchtent huren die past bij de omvang en de stijl van jouw evenement, en die een blijvende indruk zal achterlaten op jouw gasten.

Onze kleinste stretchtenten

Hieronder zie je onze grootste stretchtenten, maar wat ons uniek maakt is dat we de mogelijkheid hebben om stretchtenten met elkaar te combineren. Hierdoor creëren we dus een nog grotere stretchtent! Heb je dus een locatie die groter is dan onderstaande afmetingen? Neem contact met ons op, zodat we kunnen bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Stretchtent huren 12,5 x 10m

  • Formaat12×10,5m
  • Aantal personen120
  • Oppervlakte120m2
Bekijk dit model

Stretchtent huren 15 x 10m

  • Formaat16,5 x 10m
  • Aantal personen160
  • Oppervlakte165
Bekijk dit model

Stretchtent huren 19 x 10m

  • Formaat18 x 10,5
  • Aantal personen180
  • Oppervlakte180m2
Bekijk dit model

Stretchtent festival / evenement

Het toevoegen van een grote stretchtent voor jouw evenement voegt niet alleen een vleugje elegantie toe, maar biedt ook een hoop praktische voordelen. Met zijn ruime interieur biedt de tent voldoende ruimte voor gasten om te socializen, dansen en genieten van de sfeer. Bovendien kan de tent worden aangepast aan de specifieke behoeften van jouw evenement. Bij Bowwer kun je namelijk ook terecht voor het complete plaatje: zo bieden we vloeren & zijwanden, meubilair, verlichting, decoratie en een bar. Wat je maar wilt!

Organiseer je een festival of evenement met meerdere kleine locaties? Naast onze grote jongens hebben we ook een aantal kleine stretchtenten om aan de vraag te voldoen. Neem snel een kijkje!

Voordelen van een grote stretchtent

Het nemen van een grote stretchtent biedt tal van voordelen! Allereerst heb je met deze tenten voldoende ruimte en flexibiliteit om de perfecte feest- of evenementenlocatie te creëren. Daarnaast zorgt een stretchtent voor een elegante en professionele uitstraling, waardoor het zeker een pluspunt wordt van de locatie. Tenslotte is het wel zo belangrijk dat een locatie goede bescherming tegen het weer biedt: een stretchtent is hiervoor ideaal, want het biedt bescherming tegen zowel regen en wind als fel zonlicht! 

Kortom, met een stretchtent zit je nooit fout, want het biedt tal van voordelen! Met zijn ruimte, flexibiliteit en indrukwekkende uitstraling is het de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een unieke en memorabele locatie voor zijn evenement. Heb je interesse in onze stretchtenten? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe een grote stretchtent jouw evenement naar een hoger niveau kan tillen!

Bekijk ons volledig aanbod

stretchtenten